Geen sneeuw, maar 30 graden en volle zon!!!
In Nederland is het ijskoud met sneeuw en ijs, en ik mis uit op het schaatsplezier, maar hier schijnt de zon elke dag en hebben we strak blauwe lucht met heerlijk tropische temperaturen!
Ik heb een open water cursus gedaan met 3 nederlanders, dat was een heel intensieve cursus, want we hebben het in 3 dagen gadaan. De eerste dag van 8 tot 8, de tweede dag van 7 tot 8 en de derde dag van half 9 tot 7, drie volle lange dagen dus.
Daarna had ik een paar daagjes vrij en was ik naar ons kantoortje in lime & soda gegaan om proberen klanten te krijgen. het was heel druk, maar de meesten waren alleen hier voor de beroemde/beruchte full moon party van gisteravond. ik ben niet gegaan, want ik moest vandaag weer werken.
Vandaag deed ik een discover duik met een 11-jaar oud jongetje. Zijn ouders kwamen ook mee om te duiken. De eerste duik was er aardig veel stroming, en heb ik het jongetje 40 minuten lang tegen de stroming in meegetrokken, hij zwom zelf amper.
De tweede duik zijn we naar haad salad gegaan en daar was minder stroming en kon hij beter zwemmen. We duiken op het moment niet naar Sail Rock omdat het zicht heel slecht is, lokaal is het zicht meer dan 20 meter dus doen we nu lokale duiken. dat betekent dat we sochtends een beetje kunnen uitslapen, we beginnen om 9 uur ipv 7 uur en we zijn ook eerder terug.
Morgen werk ik waarschijnlijk niet, dus heb ik weer een dagje vrij. morgen komen ook mijn opa en oma voor een weekje op visite!:)
Hoi Kim,
Helaas,helaas,je hoeft niet terugtekomen want de
elfstedentocht gaat NIET door.Het gaat zondag dooien.Geniet maar volop van de zon Fijn dat het je goed gaat en verheugen ons alvast op de volgende mail.Veel plezier met opa en oma, liefs opa,oma.