open water course

Op dit moment ben ik bezig met een open water course met een zweeds koppel
3 dagen geleden was ik in ons kleine kantoortje in lime & soda resort om klanten te krijgen, en heb ik dit koppel overgehaald om een open water cursus te doen (te leren duiken)
Gisteren zijn we begonnen en hebben we de hele dag theorie en zwembad gedaan.
Vanochtend hebben we theorie en zwembad afgemaakt en in de middag zijn we naar de zee gegaan om twee duiken te doen.

Tijdens de 2 duiken had ik Divemaster Trainee Jane met mij mee, ze leert nog steeds om divemaster te worden, maar het schiet niet echt op want ze kan totaal niet duiken. niemand wil haar graag meenemen want je moet meer voor haar zorgen dan voor je klanten, ze drijft naar de oppervlakte, verliest loodgordels, kan niet goed zwemmen en houdt ook nog eens nooit op met praten (gelukkig kan ze onderwater geen geluid maken, maar ze signaalt genoeg) maar uiteindelijk ging het best ok, ze doet haar best en het is wel handig om een hulpje te hebben om dingen voor je klaar te zetten en op te ruimen:)

na de twee duiken zijn we weer terug naar de shop gegaan en heb ik ze allebei een van de duurste duikbrillen verkocht!:) en allebei een snorkel, hoera

morgen gaan we naar Sail Rock voor hun laatste twee duiken, en dan heb ik weer twee open water babies grootgebracht:)

opa Wim en oma Rikje

Aardige praatjes voor iemand die nog niet zo heel lang Dive Instructor is :) Maar je doet het blijkbaar heel goed, leuk hoor. We zijn benieuwd je in actie te zien.