20-10-11

Vandaag was weer een rustige dag in Reefers.
Gisteravond zijn we met een aantel mensen naar Omega bar gegaan, een bar in chaloklum die alleen op woensdag avond open is. Er is altijd livemusic en free jam sessions en de sfeer is heel goed. De beste entertainment is van Chris, overdag werkt hij voor ons op het strand om klanten te krijgen,op woensdagavond zingt hij in Omega bar enbespeeld hij de vreemdse instrumenten,kinder saxofoons en andere aparte kinderinstrumenten. Waar hij die vandaan haalt weet niemand, maar het is erg vermakelijk. Vanochtend was een rustige ochtend en ik heb aan mijn monopoly project gewerkt, koh phangan monopoly is bijna klaar:)

In de middag hebben Vic en ik weer aan de bungalows gewerkt, terwijl martin op de boot was en kestrel en michael in het zwembad bezig waren met een openwater cursus. Er was weer een Whaleshark gespot bij sail rock, helaas was ik weer niet op de boot, maar Martin had hem ook niet gezien.
Morgen wordt waarschijnlijk weer een rustige dag, het laagseizoen is echt begonnen, we hebben ongeveer 1 duiker per dag.

Live Music @ omega bar met chris op zijn kinderinstrument.

The Hans

Hey Kim, al vier verhalen! Dat is super, meer dan op je blog tijdens de twee jaar in Singapore. Volgens mij is die ooit bij verhaal twee over Pietje in de gootsteen gestopt. Ga zo door!