druk aan het werk...
De afgelopen heb ik veel gewerkt en dus veel gedoken!
Meestal gaan we naar sail rock,al ben ik een aantal dagen geleden weer naar marine park gegaan. Dit keer met een grote groep ierse snorkelers, die voor een bruiloft hier waren. De dag was niet te geweldig, want ze hadden allemaal drank meegenomen en ze kwamen al dronken op de boot, aan het eind van de middag waren ze compleet van het padje af en ik was de supervisor op de boot, samen met nieuwe dmt Chris die zelf nog nooit op de boot was geweest. Het kostte enorm veel energie om alles in goede banen te leiden maarhet was wel een goede leerervaring, want je moet duidelijk laten zien wie de baas is en uiteindelijk hebben zij een geweldige dag gehad.
Gisteren heb ik weer een whaleshark gezien, helaas alleen van de boot, voordat wij in het water sprongen was hij er alweer vandoor.... Vandaag heb ik een paar uur met een duiker besteed die 5 jaar niet gedoken had en een complete padi tune-up wilde doen. Dat betekent eerst een quiz in het klaslokaal waar je vervoglens met hem doorheen gaat. Dan laat je van het begin tot het eind zien hoe je je equipment in elkaar zit en dan doe je 20 skills in het zwembad. Het was best leuk en hij was heel goed, dus alles ging heel gemakkelijk.
Aan het eind van de middag heb ik met DMT Michael, die bijna klaar is zijn laatste skill circuit geoefend, morgen doet hij zijn echte met instructeur Martin. Morgen heb ik weer 2 duikers, dus fingers crossed voor nog een whaleshark!
Er is een heel aardig nederlands meisje dat bij ons haar openwater cursus doet, dus ik heb de kans om mijn nederlands te oefenen met haar!

Met de walvishaai:)
Voor een filmpje zie youtube http://www.youtube.com/watch?v=OwtsNPgFCos&feature=mfu_in_order&list=UL (rond 1:40 ben ik)